Fun Fit VitaalWerkplekonderzoek

Heb jij of heeft jouw collega lichamelijke klachten? Zijn er meerdere collega’s met dezelfde problemen? Een goede instelling van de werkplek of het op kantoor is of thuis is de voorwaarde om deze klachten te voorkomen.

Een werkplekonderzoek helpt om bovenstaande problemen te voorkomen en te verbeteren. De adviseur kijkt naar de houding en de instellingen van de werkplek ( Is de stoel goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord?) Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil.

Met het onderzoek brengen we in kaart hoe iemand gezonder kan werken op de werkplek. Tevens kijken wij ook meteen of iemand iets aan zijn fysiek zou kunnen doen om de situatie te verbeteren.

Individuele werkplekinspectie

  • Individuele inspectie van werkplek en werkhouding
  • Een mondelinge advisering tijdens het onderzoek
  • Een verkorte rapportage (met kernwoorden /speerpunten) via de mail
  • Kleine aanpassingen. Deze kunnen indien mogelijk direct worden uitgevoerd

Workshop werkplekonderzoek

De onderzoeken zijn bij deze workshop in groepsvorm. Meerdere collega’s leren hoe de werkplekonderzoeken uitgevoerd moeten worden, zodat ze dit bij hun collega’s kunnen gaan toepassen. Ideaal om collega’s snel te kunnen helpen wanneer er een werkplek niet goed ingesteld is.

Interesse in een werkplekonderzoek of workshop?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende opties, en over de kosten natuurlijk.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of gezondheidstest op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews