Fun Fit VitaalYoga op het werk; Bedrijfsyoga

Yoga op kantoor of online vergroot het plezier op het werk en verhoogt het concentratievermogen. De diverse houdingen, het rekken en het strekken geven je nieuwe energie. Wees 100% jezelf en wordt bewust van je eigen lichaam.

Het maakt je leniger, sterker en volledig ontspannen. En na de les gaat iedereen weer vitaal aan het werk. Ieder doet de yoga op zijn/ haar eigen niveau. Het is hierdoor voor iedereen toegankelijk

Stoelyoga

Naast ‘gewoon’ yoga bieden wij ook stoelyoga. Een misschien wat vreemde term voor iets zeer effectiefs. Bij stoelyoga heb je geen mat nodig, je hoeft je zelfs niet om te kleden. Deze vorm van yoga is perfect om tijdens een drukke werkdag rust te vinden. Je beweegt niet alleen je lichaam, maar zorgt voor rust in het brein. Hoe vaker je het doet, hoe flexibeler en rustiger je wordt. En dat maakt je scherp en creatief.

Voordelen van yoga:

  1. Geeft je een betere fysieke conditie
  2. Verhoogt het concentratievermogen
  3. Laat je beter omgaan met stress
  4. Verbetert het immuunsysteem
  5. Verbetert de productiviteit
  6. Maakt medewerkers vaak meer tevreden
  7. Men zegt er slimmer door te worden
  8. Helpt voor een goede nachtrust

Interesse in een yogales op het werk?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende opties, en over de kosten natuurlijk.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of gezondheidstest op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews