Fun Fit VitaalBootcamp: Sporten op het werk

Samen met je collega’s werken aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de verschillende work-outs train je je hele lichaam op je eigen niveau.. Lekker bewegen met je collega’s, op het werk, vanuit huis of waar dan ook en toch verbonden zijn met elkaar. De ideale oplossing om nieuwe energie naar boven te halen met het thuiswerken.

Vitaler worden met Bootcamp

De gevarieerde oefeningen voor zowel buik, benen als bovenlichaam maken de bootcamp sessies elke week anders. De trainer doet bijna alle oefeningen op tijd, zodat de training voor alle collega’s haalbaar is. Je werkt op je eigen niveau. Je werkt zo aan je eigen conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Heerlijk in de buitenlucht. Bij slecht weer zoeken we een plek waar we droog kunnen sporten (binnen/ brug/ viaduct)

Interesse in een stoelmassage?

De mogelijkheden qua sporten op het werk zijn eigenlijk oneindig. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende opties, en over de kosten natuurlijk.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of gezondheidstest op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews