Fun Fit VitaalBewegen op het werk

Online sporten met je collega’s op het werk of online. Het ideale middel om verbinding te houden met je collega’s en in beweging te blijven. Gewoon sporten met je werk, zonder het over werk te hebben.

Je gaat aan de slag met doorlopend nieuwe oefeningen die je zonder hulpmiddelen kan doen. Uiteraard word je gemotiveerd door je collega’s die ook sporten en de trainer geeft je feedback. De trainer draagt ook bij aan verbinding en een goede sfeer. Vanwege de huidige situatie komen we te weinig in beweging. Middels deze mogelijkheden die wij aanbieden kunnen de medewerkers zich fit houden en nieuwe energie op doen. Hierdoor zal het ziekteverzuim afnemen en de productiviteit toenemen.

Ieder op zijn eigen niveau

Iedereen traint op zijn/ haar eigen niveau. Je mag ook zelf bepalen of je je camera aan wil hebben staan of uit wil laten. Het leukste is natuurlijk als we elkaar tijdens het sporten kunnen zien om meer stimulans te krijgen.

Voordelen voor de werkgever?

Een gezonde organisatie bestaat uit mensen die zich fit, vitaal en gewaardeerd voelen. Trakteer medewerkers op een vitaliteitsprogramma vanuit huis en het ziekteverzuim zal vanzelf dalen. De mensen voelen zich gewenst en de loyaliteit groeit. Je zal zien dat mensen alerter en creatiever zijn en zich flexibeler opstellen.

Interessant voor jouw onderneming? Neem contact op en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of gezondheidstest op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews