Fun Fit VitaalTai Chi op het werk

Op zoek naar een ontspannen bewegingsvorm. Waarbij de oefeningen niet te moeilijk zijn en vaak terugkomen. Dan is tai Chi de uitgelezen vorm om te gaan beoefenen met je collega’s.

Wat is Tai Chi?

Tai chi is een Chinese bewegingskunst. Tai chi wordt vooral beoefend vanwege zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen.

De oefeningen vergen geen grote krachtsinspanning en worden bijna allemaal rustig uitgevoerd. Tai Chi richt zich vrijwel op alle spieren en gewrichten. In de training leer je je vitale levensenergie te ontwikkelen en te sturen. Door de training verbeter je je lichaamshouding, zodat de energie gemakkelijker door je lichaam kan doorstromen.

Interesse in een Tai Chi training?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende opties, en over de kosten natuurlijk.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of gezondheidstest op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews