Fun Fit Vitaal



Blog

stoelmassage amsterdam

Een mooie dag voor Stoelmassages in Amsterdam

In de bruisende stad Amsterdam, te midden van de dynamiek en hectiek van het moderne kantoorleven, schittert een oase van rust en ontspanning voor gestreste medewerkers. Deze welkome verademing is geen gewone ruimte; het is de plek waar de bekwame handen van een toegewijde stoelmasseur een verschil maken in het welzijn van kantoorgenoten.

Lees verder

Elke werkgever zou een Femke Bol als medewerker willen hebben

Femke Bol is een Nederlandse atlete die bekend staat om haar prestaties op de 400 meter horden. Wanneer je zegt dat we allemaal een “Femke Bol” nodig hebben op het werk, zou je kunnen verwijzen naar bepaalde kenmerken of kwaliteiten die zij belichaamt en die waardevol zouden kunnen zijn in een werkomgeving. Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom een “Femke Bol” op het werk wenselijk zou kunnen zijn

Lees verder
health check

Waarom werkgevers health checks zouden moeten aanbieden

Health checks op kantoor kunnen verschillende voordelen bieden voor zowel werkgevers als werknemers. Hier zijn enkele redenen waarom werkgevers gezondheidscontroles zouden moeten aanbieden:

1. Vroegtijdige detectie van gezondheidsproblemen: Gezondheidschecks kunnen helpen bij het identificeren van potentiële gezondheidsproblemen bij werknemers in een vroeg stadium. Vroege detectie stelt werknemers in staat om snel passende maatregelen te nemen en kan ernstigere gezondheidsproblemen voorkomen.

Lees verder