Fun Fit VitaalVitaliteitscoach op het werk

Vitaliteitscoach op het werk

De coach helpt je collega’s om zich vitaal te voelen, om lekker in hun vel te zitten. Hierdoor zal de desbetreffende collega zijn werk nog beter gaan uitvoeren. De vitaliteitscoach doet dit door naar het fysieke en mentale aspect te kijken.

  • Het fysieke gedeelte bestaat uit voeding, beweging en op tijd weten te herstellen en te ontspannen.
  • Het mentale gedeelte gaat over je emotionele welzijn. Je positieve gedachtes naar boven halen, ondersteunende relaties en het hebben van een doel in je leven.

Een vitaliteitscoach begeleidt je in het proces om je lichamelijk vitaal te voelen, geestelijk gezond te voelen en fit te raken. Tevens zorgt hij ervoor dat je in staat bent die balans zelf te gaan managen.

Interesse in een Vitaliteitscoach?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende opties, en over de kosten natuurlijk.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of gezondheidstest op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews