Fun Fit VitaalEnergy Experience (Online)

Samen verbinding maken, in beweging zijn en samen plezier maken. Maar bovenal het energie niveau in een korte tijd extreem verhogen. Nieuwe energy voor iedereen! Locatie is gezamenlijk te bepalen. Op kantoor, online of op een specifieke plek, het wordt gegarandeerd een succes!

Tijdens de Experience krijgen alle deelnemers een koptelefoon op, zodat iedereen er volop van kan genieten. Met verschillende soorten muziek worden de deelnemers geleidelijk meegenomen in verschillende vormen van energie opdoen ; kantooroefeningen, mentale focus, interactie, bewegen en fun. En het leuke is: iedereen kan deelnemen!

Het is de ideale activiteit voor de start of eind van een teamdag, een mooie positieve activiteit voor een teamuitje. Het hele bedrijf praat er nog weken over.

Mag het van jou wat rustiger? Dan hebben we ook de Energy Walk. Een fijne interactieve lunch wandeling volop inspiratie en ontspanning.

De voordelen van deze Experience voor jouw organisatie zijn:

  • Verhoging energie en teamspirit
  • Teambuilding
  • Verbetering samenwerking
  • Werkplezier
  • Medewerker is productiever

Interesse in een Energy Experience?

Klinkt deze Experience perfect voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je van alle informatie die je wenst.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of gezondheidstest op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews