Fun Fit Vitaal

Health check

Health check voor de medewerkers

Via een Health check krijgen je medewerkers inzicht of ze qua gezondheid goed bezig zijn. De mensen komen er hedendaags steeds meer achter dat het belangrijk is om gezond te zijn. Jij als werkgever kan ze daar bij helpen! Laten we samen de medewerker helpen om preventief zijn/ haar gezondheid en welzijn centraal te stellen. Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers. Fitte en gezonde medewerkers zullen het bedrijf ook veel meer teruggeven, dus wacht niet te lang met de gezondheid van de medewerker centraal te stellen.

Persoonlijk advies

Tijdens de gezondheidstest krijgen de medewerkers een persoonlijk advies aan de hand van de scores. In dit advies komen de aspecten van leefstijl en gezondheid aanbod. Wat is voor die betreffende medewerker het beste om te doen?

Waar bestaat de health check uit?

 1. Biometrie: naast gewicht, lengte, BMI en vetpercentage ook:
  • BMR (snelheid van stofwisseling)
  • Vochtpercentage
  • Vetmassa/ Vetvrije massa
  • Spiermassa
  • Visceraal vet (het vet wat rondom je organen zit)
  • Botmassa
  • Metabolische leeftijd
 2. Bloeddruk meting
 3. Cholesterol meting
 4. Visusmeting

Interesse in een Health check?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende opties, en over de kosten natuurlijk.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk of bootcamp op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze Trustpilot reviews